2 576 SKOLOR ANVÄNDER MUSIKOTEKET IDAG

Här är ett axplock av vad våra nöjda användarna tycker om tjänsten.

Som du kommer att märka har vi väldigt många nöjda och återkommande kunder. Och vi vill göra dig lika nöjd!

När du är redo att gå vidare med att beställa tjänsten och läst igenom villkoren så kan du räkna med att komma igång med tjänsten inom 24 timmar, om du beställt på en vardag. Oftast ännu snabbare.

Varmt välkommen till Musikoteket!

Jag tycker att det har varit till stor hjälp med de färdiga bakgrunderna. Det är ett bra komplement för mig som musiklärare. För kollegor som ej spelar något instrument har det ju varit värdefullt och enkelt att träna på låtar till t.ex storsjung.

Vilken guldgruva! Tack, ni har gjort mitt jobb lättare. Klassen sjunger som blåtokingar…

Vår skola använder Musikoteket massvis och uppskattar det för fullt. Vår skolavslutning hade vi i matsalen med allsång från Musikoteket med texten på smartboarden, toppen, tack!

Ett toppbetyg till er! Har haft stor hjälp av allt, roliga och bra lektionsförslag som jag också använt, lätt att få kontakt med er! Fortsätt lägg ut sånger för mina barn älskar att sjunga! Bra att vi inte behöver vara bundna till ett rum med piano!

Mycket bra att ha tillgång till!

Musikoteket är jättebra för oss som inte så gärna sjunger eller spelar något instrument.

Tycker det är ett bra hjälpmedel och bra tips. Vi har hittat nya låtar vi inte kände till.

Eleverna är så nöjda och jag som inte kan spela instrument är supernöjd!

Mycket imponerad av upplägget på Musikoteket framförallt Pedagogiskt material!

Strålande upplägg som bara blir bättre och bättre!

Ert material har varit ett bra komplement för mig i musikundervisningen men framförallt praktiskt att hänvisa till för kollegorna när de ska träna sånger med eleverna i klassrummet. Fortsätt att fylla på Musikoteket för det ger en bra tillgång till det vardagliga musicerandet i klassrummet framförallt de lägre åldrarna och som ni skrev någon gång, sången är viktig för barn och rösten är ju det instrument som vi alla bär med oss.

Jag vill gärna kompa till låtarna, men nu om någon elev blir orolig under låten är det ju bara att släppa kompandet utan att låten stannar av och jag kan gå till den eleven, medan resten fortsätter. Det är mycket bra.

Toppenbra att ha tillgång till Musikoteket när man inte kan spela instrument. Men också som för att hitta sånger till musikundervisningen!

Har precis börjat använda mig av Musikoteket och känner att det ger mig massor med nya möjligheter både det pedagogiska materialet och sångerna. Det möjliggör även att det är lätt för klasslärare att sjunga med klassen även om de inte har så mycket kunskap i musik eller kan sången riktigt, då kan jag träna med eleverna först och sedan kan de sjunga vidare med klassläraren!

Musikoteket är en toppentjänst! Använder den flitigt på högstadiet!

Tack för en fantastisk sida som vi använder massor!

På vår skola har Musikoteket blivit en räddning för många lärare som behöver undervisa i ämnet utan att själva varken vara säkra på att sjunga eller kan spela något instrument. Själv både spelar och sjunger jag, men Musikoteket ger mig inspiration och jag tycker lektionerna kopplade till LGR 11 är toppen. Mer sånt!

Jättebra att man kan använda det på alla skolans datorer. Detta gör att jag som musiklärare kan tipsa “vanliga” klasslärare om tex månadsvisor och tala om för dem vilka låtar eleverna gillar så att de kan fortsätta sjunga favoriterna i klassrummet. Även bra inför skolavslutningar och lucia då eleverna behöver öva oftare än på musiklektionerna. Jag som är musikintresserad men inte “utbildad” anser att Musikoteket är en skattkista, där jag lätt kan arbeta utifrån läroplanen. Tack vare det fina arbetet här! Tack!

Vi håller på för fullt att träna inför årets luciatåg och det är ett helt underbart stöd att använda er sida!

Tack! Jag har tidigare alltid varit bortskämd med att någon i mitt arbetslag varit bra på att kompa, så har jag enbart kunnat leda barnen. Nu har jag inte det stödet och med Smartboard är det ju toppen med Musikoteket!

Grymt! Fattar ni vilken bank och vilken hjälp detta är för alla oss ute i landet? Jag är inte helt “tappad” när det gäller att spela själv, men fixa fram all info och öva tar ju TIIID, så det här är verkligen toppen!!!

Härligt med komp, så man kan vara nära eleverna och koncentrera sig på texten.

Vill ge en stor eloge för möjligheten att sjunga i rätt tonarter med barnen!

Så tacksam för Musikoteket. Barnen och jag älskar det. Jag tycker att det är bra med variationen som finns och alla de övriga övningarna som du lägger upp- så användbart och enkelt att använda!

Vi är nya prenumeranter och jag vill bara tala om att vi är helnöjda med Musikoteket!

Vill än en gång tacka för detta fantastiska Musikotek som är såå bra. T.o.m. vikarierna kan göra mitt jobb inför avslutningen tack vare det.

Tusen tack för Musikoteket. Nu är läsårsplaneringen räddad!

Jag fortsätter att göra bra reklam för Musikoteket både på vår skola och till kollegor på andra skolor. Vi älskar Musikoteket, speciellt de “svängiga” låtarna! Vi använder det mesta i Musikoteket. Ett fantastiskt komplement i musikundervisningen! Tack!

Jag vill börja med att säga att jag är väldigt nöjd med Musikoteket. Hade nyligen en musikal med månadssångerna, vilket blev mycket lyckat. Tack för det!

Tack för en fantastiskt bra sida med många bra användbara låtar.

Vill bara säga att vi är hur nöjda som helst med att kunna jobba med musiken i ett helt nytt forum.

Musikoteket är toppen! Underlättar för oss som inte spelar instrument själva. Medryckande låtar. Enkel användning.